Два автобуси потрапили у Рівному у ДТП

1537 0

Ми у соцмережах:

Два автобуси потрапили у Рівному у ДТП

Обидві дорожньо-транспортні пригоди трапилися вчора. Одна – на центральному автовокзалі, інша – неподалік автостанції «Чайка». Зіткнулися з легковими автомобілями міжміські автобуси.

Як повідомляє патрульна поліція, вчора вранці до поліцейських звернувся 47-річний водій маршрутного транспортного засобу, який повідомив, що у його припаркований на автовокзалі автобус в’їхав ніким некерований автомобіль.

Патрульні встановили, що водій «Форда» не вжив усіх потрібних заходів, щоб не допустити самовільний рух авто – і те «запаркувалося» в автобус.

На 38-річного рівнянина, водія автомобіля, патрульні склали протокол за ст.124 (порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

А вже ввечері на вул. Гагаріна 46-річний водій автобуса «Еталон» не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та в’їхав в автомобіль попереду. За кермом останнього був 51-річний рівнянин.

На місці події учасники дорожньо-транспортної пригоди вирішили оформляти європротокол, допомоги патрульних не потребували.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також