Дубенчанка повідомила поліцію, що підірве автостанцію у Луцьку

2718 0

Ми у соцмережах:

Дубенчанка повідомила поліцію, що підірве автостанцію у Луцьку

Увечері, 1 травня, на лінію «102» поліції Волині зателефонувала 34-річна жителька сусідньої Рівненської області та повідомила, що вона має при собі вибухівку та підірве автостанцію на вулиці Конякіна в Луцьку.

На місце події одразу ж прибули співробітники управління патрульної поліції, слідчо-оперативна група та спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції. Під час огляду будівлі та прилеглої території вибухонебезпечних предметів не виявили.

Поліцейські затримали зловмисницю та вилучили в неї мобільний телефон, з якого вона зробила неправдиве повідомлення. Це була жителька одного з сіл Дубенського району.  Жінка була нетверезою.

Слідчі повідомили правопорушниці про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1. ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Вирішується питання щодо обрання зловмисниці міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції у Волинській області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також