ДТП на Березнівщині: неповнолітній мотоцикліст збив велосипедиста

3665 0

Ми у соцмережах:

ДТП на Березнівщині: неповнолітній мотоцикліст збив велосипедиста

Повідомлення, що у селі Балашівка на вулиці Центральній водій невстановленого транспортного засобу здійснив наїзд на велосипедиста до поліції надійшло 11 жовтня о 21:13.

Слідчо-оперативна група Березнівського відділення поліції з’ясувала, що водій мотоцикла на проїзній частині наїхав на 54-річного жителя села Балашівка, який їхав на велосипеді у попутному напрямку. Потерпілого велосипедиста із політравмою госпіталізували. Поліцейські встановили, що до автопригоди причетний 15-річний місцевий житель. Мотоцикл «Lifan», який незареєстрований у встановленому законодавством порядку, він заховав у підсобному приміщенні поруч із місцем проживання. Крім того, підліток не мав права ним керувати. Юний мотоцикліст проходить додаткове медичне обстеження.

Лікарі у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Березнівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Транспортний засіб вилучено, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також