Доторкнутись... акварелі

890 0

Ми у соцмережах:

Доторкнутись... акварелі

Роботи багатьох відомих рівненських художників можна водночас побачити на їхній спільній виставці під назвою «Дотик акварелі», яку в неділю відкрили у відділі мистецтв Рівненської обласної бібліотеки. Усі ці митці працюють у різних стилях, але цього разу їх об’єднала акварель.

На виставці представлено роботи Павла Бенедюка, Олександра Бобришева, Оксани Галайчук, Миколи Горєлова, Зої Ємельяненко, Степана Карпюка, Вадима Пономаренка, Наталії Серветник, Ігоря Філика. На акварелях у ніжних тонах можна побачити здебільшого пейзажні міські та сільські сюжети, написані художниками на пленерах, зокрема, в Острозі, Корці, Кременці. На акварелях зображено й Рівне — зокрема, зовсім несподівано виграє різноманітними барвами на акварелі будівля краєзнавчого музею.

У неділю під час відкриття виставки Павло Бенедюк, Зоя Ємельяненко та Наталя Серветник продемонстрували присутнім, як створюються швидкі акварельні етюди, показали особливості роботи акварельними фарбами.

Експозиція діятиме до 24 лютого — тож є час її відвідати й отримати від споглядання акварельних картин позитивні емоції, які майстерно закладені в них при написанні їхніми авторами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також