Схема з ДТП: у Луцьку упіймали шахраїв, що ошукали 82-річну мешканку Рівного

1351 0

Ми у соцмережах:

Схема з ДТП: у Луцьку упіймали шахраїв, що ошукали 82-річну мешканку Рівного

Пенсіонерка повірила незнайомцям і позбулася значної суми.

Учора, 24 вересня, близько 12:20 до поліції  надійшло повідомлення 82-річної жительки Рівного, що вона віддала шахраю заощадження в сумі 1000 доларів США та 19 тисяч гривень, - розповіли в обласній поліції. 

Як виявилося, вранці до пенсіонерки зателефонувала невідома жінка і назвалася її донькою - повідомила, що отримала тяжкі травми у ДТП на Вінниччині, а на операцію негайно потрібні гроші.
 
- Зазначила, що скоро прийде її колега, забере готівку та перерахує їй на картку. Пенсіонерка повірила, адже її донька дійсно перебувала у Вінницькій області в гостях у родичів. Утім, коли після передачі коштів сконтактувала з нею, то виявилося, що все гаразд, - кажуть правоохоронці.
 
Рівнянка описала зловмисника, тож оперативники Рівненського РУП спільно із волинськими колегами орієнтовно через три години після повідомлення затримали двох аферистів у Луцьку. 
 
- Ними виявилися 27-річний уродженець Донеччини, який нині проживає у Києві, та 32-річний мешканець столиці. Останній три місяці тому звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбій, - додають в поліції.
 
Чоловіки зазначили, що у телеграмі знайшли повідомлення про роботу: до їхніх обов’язків входило у різних регіонах забирати за вказаними адресами гроші. Потому певну суму перераховували на зазначені «роботодавцями» картки, а решту залишали собі в якості зарплатні. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також