До Рівного з’їхалися кіберполіцейські з усієї України (ФОТО)

2789 1

Ми у соцмережах:

До Рівного з’їхалися кіберполіцейські з усієї України (ФОТО)

У готелі «Україна» в центрі Рівного пройшла нарада Департаменту кіберполіції України. Присутні на ній заслухали звіт Департаменту за півроку роботи.

 За перші шість місяців 2018 року працівники Департаменту кіберполіції супроводжували більше чотирьох тисяч кримінальних правопорушень у сфері протидії кіберзлочинності, з них - 2,3 тисячі – викрито протягом 2018 року. Про це йшлося під час наради керівництва Департаменту кіберполіції Національної поліції.

За словами начальника Департаменту кіберполіції Сергія Демедюка, серед основних напрямків діяльності підрозділу слід відмітити позитивну роботу з протидії злочинам у сфері кібербезпеки, платіжних систем, електронної комерції та боротьбу зі злочинами у сфері поширення протиправного контенту. Водночас, він відмітив стрімке збільшення кількості кримінальних правопорушень у сфері платіжних систем та кібербезпеки у літній період.
Учасники наради проаналізували роботу підрозділу та визначили основні акценти у діяльності підрозділу. Насамперед обговорювалися проблемні питання пов’язані з документуванням кваліфікованих злочинів та виявлені недоліки.
Крім того, під час зустрічі працівники, які продемонстрували високі результати у протидії кіберзлочинності, отримали нагороди від імені керівництва МВС та Української антипіратської асоціації.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також