До Рівного з’їхалися керівники партії «Основа» Сергія Тарути

1248 0

Ми у соцмережах:

До Рівного з’їхалися керівники партії «Основа» Сергія Тарути

У Рівне на велику нараду з’їхалися очільники партії «Основа» з усієї Західної України. На ній обговорювали робочі моменти, пов’язані з президентськими виборами. Адже партія «Основа» делегувала кандидатом у президенти найкращого антикризового менеджера України Сергія Таруту.

Як розповів лідер партії Андрій Ніколаєнко, після обговорення дій під час передвиборчої кампанії він зустрінеться з директорами великих підприємств області. Оскільки «Основа» є 100% опозиційною партією, то у другому турі вони закликатимуть своїх прихильників голосувати проти Петра Порошенка. Звісно, якщо чинний очільник держави зможе туди потрапити.

- Нам намагаються нав’язати, якщо піде Петро Порошенко, то прийде Володимир Путін. Але це неправда. Наш чинний президент не менше зло, ніж президент Росії. За ці останні п’ять років діяльності Порошенка можна побачити, скільки він зробив зла для України. Один факт: чимало українців уже виїхали на заробітки у пошуках гідного життя.

Партія «Основа» щиро надіється, що Петро Порошенко не потрапить у другий тур. Якщо це станеться, то не буде адміністративного тиску держави на людей. Та інформація, яка у нас є від працівників Адміністрації Президента та силовиків, дає зрозуміти, що нинішня влада буде робити усе для того, щоб залишитися. Цілком імовірне повторення сценарію 2004 року. Тоді ЦВК провела вибори та оголосила переможця, але народ його не сприйняв. Нагадаю, що у 2014 році люди навчилися прибирати неугодну владу силовим сценарієм. І це дуже небезпечно. Адже нестабільною ситуацією в країні неодмінно скористаються наші вороги, як це зробила Росія у 2014 році.



За словами керівника партії «Основа» на Рівненщині Валентина Кирилюка, люди дуже добре відгукуються про їхню партію. Адже ні в кого немає негативу, пов’язаного з бізнесменом Сергієм Тарутою, який є обличчям партії:

- Сергій Тарута неодноразово особисто відвідував Рівненщину. Тоді він подарував для Острозької академії свою коштовну колекцію предметів трипільської культури. У нашій області його дуже добре знають як економіста і хорошого антикризового менеджера. Тому рівнян, які симпатизуватимуть партії «Основа», ставатиме все більше.

Нагадаємо, що партія «Основа» виступає за системні реформи в економіці держави. Основне гасло партії - «Країна запрацює!». Партія пропонують зовсім новий підхід до податкової політики. Тобто зменшення навантаження на працюючих людей від 41,5% до 22%. Йдеться про податок із зарплат і податок на прибуток. Його пропонують замінити податком на виведений капітал.

Сергій ТКАЧЕНКО.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також