Діти загиблих захисників побували у Резиденції Святого Миколая в ТРЦ «Happy Mall» у Рівному

617 0

Ми у соцмережах:

Діти загиблих захисників побували у Резиденції Святого Миколая в ТРЦ «Happy Mall» у Рівному

Усі отримали солодкі дарунки, а ще - квитки до лялькового театру.

У торгово-розважальному центрі «HAPPY MALL» зібралися дружини та діти загиблих у бою українських воїнів.

На влаштованому для них святі дітлахи мали змогу пограти зі святим Миколаєм і його помічниками та покататися на атракціонах.

- Передноворічна пора - це саме той час, коли діти можуть повірити в казку, отримати подарунки та позитивні емоції. Та, на жаль, не всі дітки нашої громади можуть провести цей час з найріднішими. Адже чимало татусів та мам замість веселого дозвілля з малюками вимушені боронити нашу незалежність у війні проти окупанта.
 
Іще більше крає серце думка про те, що чимало з них вже ніколи не повернуться до своїх синів та донечок, бо віддали у цій боротьбі своє життя. Дбати про таких діток - це наш обов'язок. Тож сьогодні зібрали близько сотні дітей наших загиблих Героїв у Торгово-розважальному центрі "Happy mall", - розповів секретар міської ради Рівного Віктор Шакирзян.
 
- А ще подарував їм квитки на новорічну виставу у ляльковому театрі. Це маленьке свято вдалося організувати за рахунок волонтерських коштів нашої благодійної організації "Фонд Віктора Шакирзяна". Сподіваюсь, дітки отримали гарні емоції та хороший різдвяний настрій, - додав виконувач обов'язків міського голови.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також