Директором аеропорту може стати кожен?

2100 1

Ми у соцмережах:

Директором аеропорту може стати кожен?

На офіційному сайті Рівненської обласної ради опубліковано оголошення про початок прийому документів на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів. Серед них — і комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт Рівне». Оскільки контракт з нинішнім директором аеропорту закінчується, то у проекті порядку денного чергової сесії облради уже передбачено це питання.

Судячи з оголошення, претендувати на посаду директора аеропорту може будь-хто, аби лиш мав бажання займатися розвитком авіації і мати більш-менш пристойний заробіток — кажуть, за роботу на цій посаді платять від 20 тисяч гривень. І це трохи дивно. Але на офіційному сайті так і вказано: «Вимог до посади директора даного підприємства згідно зі Статутом не передбачено».

Тим часом навіть до керівника обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах висуваються кваліфікаційні вимоги: «Ступінь вищої освіти «бакалавр», водолазна кваліфікація та стаж роботи у сфері цивільного захисту не менше трьох років». Інформація про цю вакансію розміщена в тому ж тексті на офіційному сайті облради.

Залишається лише додати, що із переліком необхідних для участі в конкурсі документів можна ознайомитись на сайті Рівненської обласної ради http://oblrada.rv.ua. Пропозиції кандидатів на посаду керівника приймають у відділі комунального майна Рівненської обласної ради у письмовому вигляді, а також на електронних носіях або електронною поштою: komunalna@rada.rv.uа. Термін подачі заяв — до 21 червня включно. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також