Дідух обіцяє: стоматполіклініку у місті не закриють

1705 0

Ми у соцмережах:

Дідух обіцяє: стоматполіклініку у місті не закриють

Новина про реорганізацію комунальної стоматполіклініки в Костополі спричинила неабияке занепокоєння серед мешканців громади. Сьогодні, 5 лютого, група костопільчан зустрілася з в.о. міського голови Костополя Давидом Дідухом в його кабінеті. Він запевнив, що реорганізація – це не закриття закладу і не його знищення, що поліклініка залишиться там, де є, лише в іншому підпорядкуванні, тобто як структурний підрозділ лікарні. Зрештою, пацієнтам немає різниці, хто саме керує поліклінікою – аби вони могли одержувати послуги на належному рівні.

Тепер долею стоматполіклініки має опікуватися керівник лікарні Роман Товарницький. Саме він вирішуватиме, скільки і яких фахівців залишати у штаті поліклініки. Давид Дідух запевнив, що він як в.о. міського голови не погодить головлікарю штатний розклад, якщо кількість штатних одиниць у ньому буде суттєво зменшена, повідомляє у Фейсбуці Костопільщиина 21 століття.

Можливо, задля економії коштів на комунальні послуги та утримання приміщення стоматполіклініки її площі доведеться зменшити, а вивільнену частину здати в оренду. Наразі це лише припущення. Вочевидь, питаннями комунальної стоматполіклініки займатиметься новий керівник лікарні, оскільки термін дії контракту з Романом Товарницьким, як ми повідомляли, наприкінці березня завершується, й продовжувати його міська рада не збирається.

Читайте також: Чиновник пояснив, чому на Рівненщині закривають міську стоматполіклініку (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також