Депутатка міськради Рівного допомагає знайти зниклих безвісти на війні

971 0

Ми у соцмережах:

Депутатка міськради Рівного допомагає знайти зниклих безвісти на війні

Рівненська депутатка Олена Хотенко стала регіональною координаторкою з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

«Сталося так, що до мене як до депутата звернулися родичі зниклих безвісти. Тож почала розбиратися в цій непростій темі, з’ясовувати деталі. Зрештою, знайшла потрібні алгоритми, необхідні документи. Я безпосередньо їздила до Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, зверталася у Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України, також співпрацювала у цих питаннях із Рівненською ОВА. В результаті я допомогла в одному зверненні і після цього спрацював ефект сарафанного радіо - з такими питаннями почали приходити й інші, - прокоментувала Олена Хотенко. - Загалом у мене було вже до 10 зниклих безвісти, щодо яких зверталися родичі».

За її словами, вона допомагає в оформленні заяв, в комунікації між військовими та іншими.

Хто вже шукає близьких, з якими втрачено зв'язок, або які зникли безвісти, - телефонуйте: (068)116-5009 (можна на Viber чи Telegram) або заповніть форму, яка розроблялася ще раніше - https://forms.gle/SPS4vLS75hvKU9Hy5.

Звертаємо увагу: це тимчасові контакти. Про зміни повідомимо пізніше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також