Депутат, вражений тернопільською дорогою, зробив відео для рівненських чиновників

3118 1

Ми у соцмережах:

Заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір інспектує сарненську трасу. Фото - Рівненської ОДА

Вчора голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко скликав нараду, на якій обговорювали ремонти рівненських автошляхів. До 1 травня голова доручив залатати вибоїни на міжнародних трасах, до 1 червня – на всіх інших.

Проте говорили не тільки про ямковий ремонт, а й про середній поточний, який, зокрема, здійснюють з минулого року на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів за кошти митного експерименту.

Олексій Муляренко після наради на своїй сторінці у Facebook написав, що “розібрали по пунктах» усі ділянки цієї траси, які ремонтують.

«Зауваження озвучені. Підрядники обіцяють врахувати їх. За неякісну роботу платитимуть зі своєї кишені. Так, маємо переважно складний стан дорожнього покриття, бо, на жаль, ця проблема спадкова й ігнорувалась роками», - написав пан Муляренко і вже за короткий час отримав критику у свою сторону від депутата облради Володимира Муляра.

Пан Муляр відзняв та змонтував відео тернопільської частини траси Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, де, на думку обранця, проводять значно якісніший ремонт.

«І поки наші великі діячі збирають «наради» і думають, що і як робити, Тернопільська область працює! - заявив Володимир Муляр у Facebook. -  25 км дороги від Тернополя – і три незначні дефекти. Карл, не кратери, а три майже непомітні дефекти на 25 км дороги! Терміни. Ті самі граблі. По митному експерименту у тому році приступили в липні і «профукали» сезон! Зараз квітень, у нас – наради. Припускаю, «дотирають» дивіденди! Або розробляють макети нового білборду про кількість кілометрів явного відновленого дефекту. До речі, у сторону Тернополя жодного борду про успіхи партії президента, а тільки 25 км якісної дороги і «кипіння» роботи з виконання нової дороги».

Додамо, що голова Рівненської ОДА зазначив, що торік в області було здано в експлуатацію дві ділянки Городище-Рівне-Старокостянтинів і що до них були мінімальні зауваження.

На інших ділянках роботи продовжують цього року. З 2017-го ще залишилося 154 млн грн від митного експерименту.

Також в ОДА озвучили, що на ремонт доріг місцевого значення цього року буде спрямовано 281 млн грн.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також