Депутат публічно звинуватив посадовця Рівненської облради у шахрайстві

1440 0

Ми у соцмережах:

Володимир Ковальчук

Депутат Рівненської облради Володимир Ковальчук, який вийшов із фракції Радикальної партії, вчора на своїй сторінці у Facebook звинуватив першого заступника голови облради та одного з керівників обласного осередку Радикальної партії Сергія Свисталюка у тому, що він начебто тисне на керівників комунальних закладів.

Тиск, за словами Володимира Ковальчука, спровокований збором підписів. Адже нагадаємо, кілька тижнів тому радикали ініціювали процедуру відкликання депутатів Володимира Ковальчука та Андрія Сайчука, які вийшли зі складу Радикальної партії та її фракції в облраді.

Володимир Ковальчук дуже різко написав звинувачення у сторону свого екс-однопартійця:

«Виявлено шахраїв з Рівненської обласної організації Радикальної партії – я вважаю, це перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталю. Використовуючи своє становище та владні повноваження, цей горе керівник-аферист їздить комунальними закладами та змушує керівників надавати паспортні дані підлеглих, щоб зібрати підписи про відкликання двох депутатів обласної ради Ковальчука та Сайчука.

Ця особа чинить протизаконні дії, перевищує свої службові повноваження та змушує чинити злочин керівників, до яких він особисто приїздить. Мені телефонують люди, які дізнаються, що без їхньої згоди Сергієві Свисталюку передають їхні паспорті дані. Тобто незаконно проведеної конференції керівництву Радикальної партії області виявилося мало, тож воно вдається до шахрайських дій зі збору підписів без відома самих жителів.

Закликаю всіх керівників області та районних керівників утриматися від злочинних дій, за які нестимуть відповідальність організатор цього безчинства Свисталюк та його керівники. Це є грубим порушенням законодавства України, це є фальшуванням волевиявлення громадян та перевищенням службових повноважень.

Зараз до мене звертається багато людей, яких ошукали народні депутати від РПЛ. Тож вивчатиму цю інформацію і співставлятиму з тим, що відомо мені.
У випадку підтвердження таких фактів звертатимуся в НАБУ та до Генеральної прокуратури».

Зазначимо, що поки що Володимир Ковальчук не надав доказів на підтвердження своїх звинувачень, проте пообіцяв це зробити.

Сергій Свисталюк запевняє, що все написане його екс-соратником – неправда:

- Я навіть не знаю, що у такій ситуації казати. Виправдовуватися нема про що, все сказане Ковальчуком – неправда. Хай хоч би один з керівників комунальних закладів заявив, що я їх про таке просив. Реагувати на неправду не буду, оскаржувати у суді чи у правоохоронних органах теж, бо це повна дурниця. Тільки час витрачу. Мабуть, це якась гра Ковальчука. Для мене це прикро, але це його позиція. Нехай пише.

Збір підписів, за словами п.Свисталюка, за відкликання депутатів проводить ініціативна група і участі у процесі він не бере.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також