Депутат Руслан Потапчук, якому підпалили позашляховик, запропонував піти у відставку секретарю Костопільської міськради та заступнику міського голови

1868 0

Ми у соцмережах:

фото- з сайту Костопільської міської ради

Депутат Рівненської обласної ради Руслан Потапчук запропонував подати у відставку секретарю Костопільської міськради Давиду Дідуху та заступнику міського голови Олексію Кособуцькому.

Про це він написав у себе на сторінці в мережі Фейсбук:

- Кособуцький і Дідух «дореформувалися». Скорочення працівників освіти, культури, медицини, заборгованість по зарплаті – результат роботи секретаря Костопільської міської ради Давида Дідуха і голови бюджетної комісії Олексія Кособуцького. Села залишені напризволяще, недофінансування усіх галузей Костопільщини, відсутність бачення розвитку громади, політичні амбіції. Це усі реформи, на які спромоглися керівники Костопільщини. Мені, як депутату Рівненської обласної ради, обривають телефони сотні людей і просять захисту від бездіяльності влади, від погроз, від шантажу. Моя позиція наступна: не можуть громадою Костополя керувати люди, які не ходять на роботу і намагаються в ручному режимі створювати видимість реформ. Далі так тривати не буде. Пропоную добровільно секретарю Костопільської міської ради скласти повноваження, а голові бюджетної комісії Олексію Кособуцькому піти з посади голови бюджетної комісії. В іншому випадку з посад їх зніматимуть жителі Костопільщини.

Нагадаємо, що 5 серпня цього року у Рівному поблизу багатоповерхівки на вулиці Андрія Мельника депутату обласної ради Руслану Потапчуку підпалили його позашляховик Audi Q5. Він пов’язав цей злочин із своєю депутатською діяльністю і відстоюванням інтересів костопільчан, повідомляють Рівненські новини.

В. о.першого заступник міського голови Костополя Олексій Кособуцький так прокоментував на сайті міськради ситуацію:  

- Потапчук хотів мати тотальний вплив на усі процеси в громаді, оскільки має політичні амбіції та бізнес, який одержує замовлення з бюджету. Він, приміром, раніше обіцяв виділення коштів з бюджету області на будівництво дороги до села Гута, але коштів немає. І навіть частка міського бюджету на будівництво цієї дороги у розмірі 10 млн гривень могла безповоротно піти в бюджет області, що було б для нас великою фінансовою втратою. Невиразні перспективи і його публічних обіцянок про облаштування під’їздів до міста Костопіль та підтримки з обласного бюджету будівництва басейну. Що стосується привселюдних заяв Руслана Потапчука про те, хто міг підпалити його автомобіль, то його підозри про причетність до цього окремих костопільчан є безпідставними...

Читайте також: Є дві версії, за що депутату Рівненської облради спалили авто


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також