ДАБІ забороняє проводити ремонти вулиць Макарова та Шухевича

4072 0

Ми у соцмережах:

ДАБІ забороняє проводити ремонти вулиць Макарова та Шухевича

Ремонтні роботи на вулицях Макарова та Романа Шухевича у Рівному вимагають призупинити, доки не буде усунено недоліки з документами. Таке рішення ухвалила обласна ДАБІ.

Як прокоментував начальник обласної ДАБІ Ігор Мічуда для телеканалу «Сфера», було проведено перевірку ДАБК Рівного і вручено припис міським інспекторам усунути порушення щодо дозволів на виконання ремонтних робіт на згаданих вулицях.

-Вони мають привести дозвільні документи в порядок, - зазначив п.Мічуда. – Роботи, відповідно до чинного законодавства, зупинено до усунення недоліків. Про це ми повідомили патрульну поліцію, щоб вона реагувала, якщо будуть вести роботи, яких не може бути.

Зазначимо, що на Макарова, яка є об’їзною для вантажного транспорту, що рухається на Луцьк і у зворотному напрямку, проводять капітальний ремонт. Вулиця уже більше місяця перекрита для вантажівок і тільки на тижні там дозволили проїзд легкових автомобілів.

Відремонтувати Макарова мали би у вересні. Тендер на ремонт цієї об’їзної дороги виграло товариство «Будальянс Груп». З минулого року воно також ремонтує вулицю Романа Шухевича. Остання відкрита для транспорту.

Власником «Будальянс Груп» є Ігор Войтко. За ремонт на Макарова його товариство отримає 41 млн грн з міського бюджету, за Шухевича – 27 млн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також