Цікава прогулянка по Львову

315 0

Ми у соцмережах:

Цікава прогулянка по Львову

На території України багато красивих і старовинних міст, які можуть здивувати гостей своєю неймовірною красою і доброзичливим місцевим населенням. Хочеться побачити щось особливе і дивовижне, тоді варто відвідати місто Львів. Він зустріне кожного своєю старовиною архітектурою, мальовничими місцями і дивовижними стравами, що подаються в ресторанах Львова. Саме ресторанам у Львові хочеться приділити особливу увагу, так як їх інтер'єр змусить захоплюватися навіть дизайнера.

Куди варто обов'язково сходити?

На кожній вулиці українського мегаполісу можна знайти масу дивовижних місць, де запропонують скуштувати смачні страви української кухні, а інтернет вразить уяву будь-якої людини. Якщо пощастило побувати у Львові, то обов'язково потрібно буде зайти:

1. Дім легенд. Відвідавши це місце обов'язково варто піднятися на дах, звідки відкривається неймовірний вид і можна зробити чудові фото на пам'ять. У неділю біля Будинку легенд завжди можна побачити величезний натовп роззяв, а все тому, що вони хочуть побачити, як в свій черговий шлях відправитися мініатюрний поїзд, а з пащі дракона вирветься полум'я. Правда – це ніщо інше, як звичайний феєрверк, але виглядає досить ефектно.

2. Під золотою розою. У цьому закладі панує колоритний єврейський інтер'єр. Головною родзинкою даного меню можна вважати меню, в якому маса смачних страв, а ось цін немає. Замовити можна все що завгодно, але от коли принесуть рахунок, сума може бути просто величезною. А ось тут починається найцікавіше – з офіціантом, що приніс рахунок можна торгуватися. Були зафіксовані випадки, коли відвідувачі збивали ціну з 3000 до 300 гривень, але ось тільки так щастить не всім.

3. Гриль-ресторан М'яса і справедливості. А ось цей заклад не для людей зі слабкими нервами. Воно підійде для тих, хто може оцінити чорний гумор, і хто не побоїться випити пиво і з'їсти шматок м'яча в компанії ката. За легендою, десь тут у старовину жив пан Малодобрий. Тепер можна прийти до нього в гості. Кат зустрічає гостей біля входу або ж стежить за ними, гуляючи по залу і заточуючи свою сокиру. Відвідувачі сидять на «плахах» - стільцях, зроблених з пеньків.

4. Кумпель. Це перша пивоварня у Львові. Саме тут відвідувачі можуть прикластися до Пивний Ціце, вилитої з бронзи. Якщо правильно погладити цю даму, то можна отримати келих пива. Тут запропонують велике розмаїття сортів пива.

Львів – це дивовижне місто. Щоразу його відвідуючи можна знайти масу місць, де раніше бувати не доводилося.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також