Чотирьох захисників провели в останню путь у громадах Рівненщини

3552 0

Ми у соцмережах:

Чотирьох захисників провели в останню путь у громадах Рівненщини

В області попрощались із полеглими Героями Миколою Дмитруком, Анатолієм Улянчуком, Володимиром Кондратюком та Михайлом Іванчуком, повідомили у Рівненській ОВА.

Микола Дмитрук був жителем села Дюксин. Народився 1 червня 1977 року. Служив водієм стрілецького відділення у званні молодшого сержанта. На жаль, 14 грудня воїн загинув внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Анатолій Улянчук народився 15 липня 1979 року та мешкав у місті Костопіль. Навчався у школі №6. Згодом пройшов строкову службу та працював робітником на різних підприємствах. Служив стрільцем-помічником. Захисник загинув 20 грудня внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.
 
Володимир Кондратюк, 1989 року народження, із села Зірне. Служив стрільцем-снайпером у лавах механізованого батальйону ЗСУ. Герой загинув 10 грудня під час виконання бойового завдання на Донеччині.
 
Михайло Іванчук, 1975 року народження, із села Городище, що на Березнівщині. У лавах ЗСУ служив з січня 2023 року. Був старшим водієм-механіком. Воїн загинув під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.
 
Співчуття рідним та близьким.
Вічна пам'ять Захисникам України!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також