Чому на пляжі у Рівному давно вже не видно тракторця?

1674 0

Ми у соцмережах:

Чому на пляжі у Рівному давно вже не видно тракторця?

Слідів свіжого піску, який у травні завезли на берег Басівкутської водойми, вже й не помітно — пляж зараз наче втрамбований, порослий зіллям, тож ще більше підкреслює убогість цього місця. Відпочивальники, які часто тут бувають, помітили, що давненько вже не бачили тут тракторця, який розпушує пісок.

Олександр Кравчук, головний інженер тресту зеленого господарства:

- Зазвичай ми щопонеділка або щовівторка о 7-й ранку розпушуємо пісок на пляжі, бо в цей час ще немає напливу відпочивальників і ми нікому не заважаємо. Чіпляємо до трактора спеціальну борону – і вперед. Але цими днями виконати не змогли, бо поламалася техніка. Дещо додала проблем погана погода, бо перед тим лили рясні дощі, які утрамбували пісок. А якщо в цей момент його ще й розрихлити, то злива просто змиє його у воду. Сподіваємося, що скоро все відремонтуємо і рівнянам буде зручніше відпочивати.

Відпочивальники ж кажуть, що звикли й до таких скромних умов. Але не проти покращень – наприклад, взяти в оренду лежаки та парасольки. Бо нині, як і років двадцять тому, усі приходять зі своїми ковдрами, карематами та розкладними стільчиками. З інших зручностей на пляжі доступні хіба роздягальні, душ, фонтанчики з питною водою та два біотуалети.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також