Чоловік на Поліссі ледве не спалив трактора і старий ліс

831 0

Ми у соцмережах:

Чоловік на Поліссі ледве не спалив трактора і старий ліс

Лісівники разом із рятувальниками на Рівненщині локалізували пожежу.

Вогонь побачили завдяки камерам відеоспостереження в масивах Олександрівського лісництва філії «Висоцьке лісове господарство». Оперативно прибули на місце працівники лісової охорони та рятувальники.

Затримали і винуватця. Як і чому все сталося, розслідуватиме поліція. Очевидно те, що чоловік - житель с. Зелень Сарненського р.айону-  не впорався з вогнем самостійно. Намагався загасити і ледве не спалив трактора, на якому і перебував у лісових масивах, чим уже порушив правила пожежної безпеки.

Цього разу вдалося уникнути великої біди. Пожежа, яка розпочалася, низова, фактично пошкоджено лише лісову підстилку. Вогонь зупинили вчасно. Врятувало те, що цьому лісу вже понад 60 років. Якби це були молодняки, масштаби могли б стати катастрофічно іншими.

- Люди, зрозумійте: зараз будь-які необережні дії у лісі можуть стати причиною пожежі. Хто бачив, як горить ліс, розуміє жах цієї біди. Не паліть. У лісі є життя. Воно зникає навіть у найменших пожежах. А у великому вогні гинуть і люди, - повідомляє Поліський лісовий офіс.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також