На Дубенщині жінка проникнула до хати, щоб подивитися телевізор і почитати книжки

919 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині жінка проникнула до хати, щоб подивитися телевізор і почитати книжки

Демидівський районний суд визнав винною у вчиненні кримінального правопорушення жительку села Ільпибоки і призначив їй штраф у розмірі 850 грн.

Жінка пошкодила навісний замок одного з господарств села і проникнула до чужого будинку, де тимчасово ніхто не проживав. Залишилась вона там на декілька днів: читала книжки і дивилася телевізор.

 23 серпня до будинку приїхала дочка власників, яка побачила на ліжку невідому особу. У сусідній кімнаті з шафи були викинуті всі речі. На запитання, що жінка робить в кімнаті, вона відповіла, що так треба. Оскільки це був вже не перший випадок, коли саме ця людина проникає в житло, вирішили повідомити в поліцію. 

Обвинувачена розкаялася у скоєному, зрозуміла, що не можна заходити в чуже господарство без дозволу власника і попросила вибачення у потерпілої.

Покарання пом'якшили її активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, наявність на вихованні малолітньої дитини, і той факт, що вона раніше не судима.

Жінку визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.162 Кримінального кодексу України, та призначили їй штраф у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вирок може бути оскаржено Рівненським апеляційним судом протягом 30 днів з дня проголошення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також