Чиновники зберуть усіх перевізників на нараду, щоб поговорити про безпеку

1411 0

Ми у соцмережах:

Чиновники зберуть усіх перевізників на нараду, щоб поговорити про безпеку

Планується, що 26 липня, на Рівненщині буде проведена велика спільна нарада за участю поліцейських, представників Укртрансбезпеки та перевізників як регулярних, так і нерегулярних перевезень. Її мета - посилити рівень безпеки пасажирських перевезень,

Її проведення сьогодні анонсував заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, який  наголосив на необхідності взаємодії усіх причетних служб . 

Про рейди серед перевізників , які пройшли у вихідні, патрульні поліцейські з представниками Укртрансбезпеки сьогодні також доповідали на нараді в ОДА,

Зокрема, у Дубенському районі обстежували транспорт, який рухався на Львів, Київ, Рівне та Млинів.

Хоча операція «Перевізник» планова і проводиться з червня регулярно, до результатів останнього рейду – особлива увага. Причина – аварія, що сталася напередодні у Житомирській області.

Чому сталася така трагедія, нині з’ясовують слідчі. В свою чергу працівники Укртрансбезпеки кажуть про те, що водій маршрутки жодних документів на перевезення не мав. Окрім того, сам транспортний засіб був переобладнаний під маршрутку.

Рейди продовжилися й сьогодні. Перевірки транспорту провели на автовокзалах «Рівне» та «Чайка». Також відпрацювали ймовірне місце відправки заробітчан поблизу села Житин, а ще – радивилівський напрямок руху транспорту.

Загалом за два дні перевірили 84 одиниці пасажирського транспорту. Виявили 27 порушень, складено 18 актів щодо недотримання вимог законодавства про автотранспорт та один протокол за ст.164 КУпАП.

Патрульні кажуть, що найбільше порушень в документації мають перевізники нерегулярних перевезень. Адже їх маршрути важко відстежити. Та й в цілому про них відсутня будь-яка інформація.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також