Чеченець, якого звинувачують у побиті нардепа Найєма, мав потужний бізнес у Рівному

9871 0

Ми у соцмережах:

Чеченець, якого звинувачують у побиті нардепа Найєма, мав потужний бізнес у Рівному

28-річний чеченець Магомед-Амін Саітов оголошений у розшук через напад на народного депутата Мустафу Найєма, пов’язаний із Рівним. Чоловік був співвласником підприємства, яке зводило на вулиці Гагаріна ТРЦ «Чайка» та однойменну автостанцію.

Нагадаємо, що Найєма побили четверо молодиків у центрі Києва 30 квітня. Нардеп отримав струс мозку, його прооперували.

Трьох нападників затримали, а четвертий, Магомед-Амін Саітов, за кілька годин після сутички вилетів до Баку. Поліція оголосила його у розшук.

Пан Саітов та його молодший брат Муса є співвласниками багатьох компаній в Україні та володіють чималою кількістю нерухомості, пише «Обозреватель».

Компанія Саітова-старшого «Рівнеспецбудінвест» будувала у Рівному торгово-розважальний центр «Чайка» та автостанцію біля нього. Діяльність компанії було припинено через банкрутство.

Власниками території ТРЦ «Чайка», за даними публічної кадастрової карти, на сьогодні є товариство «Управляюча компанія «Рівнеспецбудінвест», що належить депутатці Рівненської районної ради Катерині Усач та адвокатці Іванні Зінковій, а також  київському товариству «Чайка Девелопмент», що зареєстровано на кіпріота Андрі Атанасіу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також