Бузинарський у наручниках: батько заявляє, що це – політична справа (ФОТО, ВІДЕО)

6171 0

Ми у соцмережах:

Бузинарський у наручниках: батько заявляє, що це – політична справа (ФОТО, ВІДЕО)

Майже дві години Андрій Бузинарський з батьком, прокурор та журналісти чекали на рішення Рівненського районного суду щодо посилення Андрію Бузинарському запобіжного заходу.

Як ми уже писали, суддя Сергій Коробов ухвалив взяти під варту Андрія Бузинарського на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 147,3 тис. грн (80 прожиткових мінімумів).

Суддя аргументував своє рішення тим, що під час засідання не почув достатньо доказів, щоб обрати Андрієві більш м’який запобіжний захід, який би відповідав «вимогам громадської безпеки». 

Якщо за Андрія Бузинарського внесуть заставу, він не матиме права змінити місце проживання чи роботи, не повідомивши про це правоохоронцям, повинен буде здати закордонні паспорти та не матиме права відвідувати розважальні заклади, навіть кафе.

Працівники поліції у залі суду скували Андрію Бузинарському руки кайданками та посадили у вантажівку для перевезення ув’язнених.

 Батько ув’язненого Михайло Бузинарський та адвокат Володимир Сокаль чекали, поки їм не на нададуть ухвалу суду. Опісля пан Бузинарський обіцяв прокоментувати ситуацію.

Втім, вийшовши на вулицю, сказав лише кілька слів і швидко пішов геть від журналістів, відмовившись відповідати на будь-яке із запитань, зокрема, чи вноситиме заставу.

- Це виключно політична справа. Вона пов’язана з тим, що політична партія «За життя», головою якої я є у Рівненській області, разом з керівництвом стрімко набирає рейтинг. Нічого більше не можу сказати, - зазначив Бузинарський-старший.

Найімовірніше, Михайло Бузинарський, який і раніше усіляко захищав сина, таки внесе заставу. Відомо, що з родиною, яка потерпіла у ДТП на вулиці Грушевського, Бузинарські розрахувалися, втім, не коштами, а автомобілем – віддали їм «Шкоду», на якій їздив Андрій і яка була 2014 року випуску. Попри пошкодження під час ДТП,  вона підлягає відновленню.

Засідання у справі про збут наркотиків, в якій Андрій Бузинарський – підозрюваний, відбудеться о 14.00 27 вересня. Сьогодні у суді адвокат Бузинарського зазначав, що психотропні речовини які вилучили в автомобілі Андрія, належали не йому, а знайомому, який начебто користувався автівкою і має рецепти на ці психотропи, бо вживає їх як ліки. Усі факти уже перевірятиме суд.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також