Буремна ніч на «Екваторі»: проти дрифтерів вийшли чоловіки з битами і у балаклавах

12957 2

Ми у соцмережах:

Буремна ніч на «Екваторі»: проти дрифтерів вийшли чоловіки з битами і у балаклавах

Близько години тому на парковку «Екватора» у Рівному приїхало багато патрульних авто. В‘їзд на парковку закрили бетонними блоками, на виїзді розмістили два патрульні «Пріуси».

У цей момент на парковку забігло близько сотні людей в балаклавах, в руках у них були газові балончики та бити. З криками вони стали бити автомобілі, які були на парковці.

Автомобілістів, які намагались вирватися, затримувала поліція. Люди, які розбили два ВАЗи,  перейшли вулицю, вигукували щось та покинули місце події.

Поліція їх не зупиняла і не затримувала. Про це повідомили користувачі спільноти Типове Рівне у Фейсбуці.

Хто ці загадкові чоловіки: громадські активісти чи розлючені місцеві жителі, яким набридли перегони дрифтерів, - поки що невідомо. Ймовірно, поліція розповість про це згодом. 

У цю буремну нічні отримали травми троє поліцейських, їм пошкодили два автомобілі. Журналістка Інна Білецька оприлюднила у Фейсбуці свою версію цієї події:

- Версій того, що трапилося біля Екватора цього вечора багато і усі вони різні. Дрифтери кажуть, що просто стояли на стоянці і хотіли виїхати, але на них напали невідомі в балаклавах і потрощили машини. За моєю інформацією, неперевіреною, це були хлопці з Нацкорпусу.

Поліцейські кажуть, що намагалися допомогти конструктивному діалогу між жителями, яким заважають дрифтери спати і дрифтерами, які заважають жителям спати, але в якийсь момент водій рено трафік перескочив через бордюр і почав дрифтувати, потім втікав з стоянки, катаючи поліцейського на капоті. Хто бив машини, кажуть не встановили. Якраз на капоті катались.

Водій рено трафік, який катав на капоті поліцейського сидить в патрульній машині, дає покази і каже, що не дрифтував.

А тим часом начальник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці дивний пост з малюнком. Він написав: "Кажуть ,що сьогодні на "Екваторі" дають уроки, як поважати спокій інших!"

Вочевидь, поліцейський точно знає, хто були ті чоловіки у балаклавах. 

Усі фото та два відео - читачів РВ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також