Булигу повернули на посаду директора Рівненського обласного краєзнавчого музею

1360 0

Ми у соцмережах:

Булигу повернули на посаду директора Рівненського обласного краєзнавчого музею

45 депутатів Рівненської обласної ради сьогодні на сесійному засіданні таки проголосували за укладання контракту з Олександром Булигою.

 Олександр Булига виграв конкурс на посаду директора Рівненського обласного краєзнавчого музею ще весною минулого року, проте на всіх попередніх сесіях депутати облради не погоджували підписання з ним контракту.Сьогодні думка обранців змінилася.

Олександр Булига прийшов на засідання з братом-близнюком Віктором. Обоє радісні покинули сесію після позитивного вирішення питання.
Сьогодні облрада також втретє з весни виносила на голосування підписання контракту з переможцем конкурсу на посаду головного лікаря обласного протитуберкульозного диспансеру Федором Аврукою.
Протестувати проти його призначення прийшли представники громадських організацій, зазначаючи, що пан Аврука не подав на конкурс усі документи, а деякі навіть підробив. 
Голосів за пана Авруку не вистачило, хоча на прохання першого заступника голови облради Сергія Свисталюка  питання ставили на переголосування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також