Бригадного генерала НАТО вразило те, що він побачив на рівненському полігоні (ФОТО)

5231 0

Ми у соцмережах:

Бригадного генерала НАТО вразило те, що він побачив на рівненському полігоні (ФОТО)

Ще з початку тижня на Рівненському полігоні тривають спільні навчання гірсько-штурмової бригади, артилерії та авіації.

У цих навчаннях взяли участь близько чотирьох тисяч військовослужбовців та понад триста одиниць бойової техніки.

За легендою навчань декілька днів тому противник, грубо порушивши мирні Мінські домовленості, раптовими діями почав наступ. Отримавши вогневий опір наших військ просування ворога було зупинено. Противник, закріпившись на плацдармі, перейшов до оборони.

В цей же час, підпорядковані оперативному командуванню «Захід» частини, що зупинили просування противника, зайняли оборону та продовжують протистояння переважаючим силам противника.
Піхотинці, танкісти, артилеристи і авіація готуються до наступу з метою визволення певної частини окупованої території.

У небо здіймаються безпілотні розвідники. А на протилежному боці річки час від часу з’являються ростові мішені, чути кулеметні черги. Армійська авіація та Боги війни підтримують із різних артилерійських систем та з повітря підрозділи гірської піхоти. Вибухи та море вогню здіймають густі хмари диму. За декілька хвилин основні вогневі точки противника знищено.

За навчаннями спостерігають аташе країн - членів НАТО.

За словами заступника командувача багатонаціональної дивізії НАТО, бригадного генерала Томаса Гардена, його вразили нестандартні дії військових:

- Мушу зазначити, що ті завдання, які українські військовослужбовці відпрацьовують у ході навчань, вимагають від кожного надзвичайної навченості, узгодженості дій, командирських вмінь та дисципліни. Хочу відмітити чітке управління військами, командирську ланку і навченість особового складу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також