«БМВ» на Березнівщині влетів у паркан, очевидці викликали «швидку»

1411 0

Ми у соцмережах:

«БМВ» на Березнівщині влетів у паркан, очевидці викликали «швидку»

15 червня о 00:41 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у селі Прислуч Рівненського району (колишній - Березнівський) сталася ДТП і негайно потрібна допомога медиків, бо є травмовані.

- 31-річний водій автомобіля БМВ не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на паркан, - повідомила РВ пресофіцерка ГУ Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська. - Поліція склала на водія авто адмінпротокол за скоєння ДТП (за 124 статтею КУпАП)  та за 126 статтею КУпАП, тобто за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування.

На місце ДТП прибула бригада Березнівської підстанції швидкої медичної допомоги.  Медики оглянули двох потерпілих. Вони були притомними.  Під час огляду у чоловіка (орієнтовно 25 років) було виявлено закритий перелом ноги, забій грудини та різкий запах алкоголю. В іншого травмованого чоловіка, якому 31 рік,  було виявлено закриту черепно-мозкову травму, забійну рану тім‘яної ділянки, осаднення рук та ніг.   Бригада екстренки негайно надала медичну допомогу відповідно до протоколу та госпіталізувала пацієнтів до Березнівської міської лікарні, повідомив Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також