Блек-аут від білоруса, гроші мобілізованим та готичний сад

534 0

Ми у соцмережах:

Блек-аут від білоруса, гроші мобілізованим та готичний сад

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про те, як «вагнерівець» з Білорусі хотів влаштувати на Рівненщині диверсію, яка б стала початком блек-аутів.

А ще про те, як на вулиці Млинівській будують логістичний центр для рівненського бізнесу, як на рівненських ранках планують наводити лад з автомобілями, чим володіють народні депутати з Рівненщини, як у Рівному планують заохочувати до служби в армії та хто продавав фальшиві долари.

Ви також дізнаєтеся про те, як пам'ять військового і поета Максима Кривцова з Рівного вшанували у назві фіалки, як за будівлею Залу камерної та органної музики посадять сад та чому ветеран з Рівненщини поїде у Лас-Вегас.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також