Безплатні детективи — тільки для вразливих

1644 0

Ми у соцмережах:

Безплатні детективи — тільки для вразливих

Права вразливих груп населення, в тому числі ВІЛ-інфікованих та наркозалежних, захищатимуть громадські детективи. І робитимуть це безкоштовно. Вже шестеро юристів зголосилося надавати таку допомогу.

— Офіси громадських детективів уже відкрито у 15 областях України, а тепер такий почне функціонувати і в Рівному — на базі Регіонального центру з надання безплатної вторинної правової допомоги, — розповів ініціатор створення офісу, заступник директора центру Сергій Іллюк. — Функції розслідувачів візьмуть на себе юристи, журналісти, представники громадських організацій та інші, кому небайдужі проблеми вразливих груп. Наразі ми набираємо ініціативну групу. Вже шестеро юристів зголосилося допомагати. Всі вони мають основне місце роботи і працюватимуть детективами на волонтерських засадах.

Офіс громадських детективів знаходитиметься за адресою: вул. Кавказька, 7. Юристи офісу займатимуться також випадками порушення прав хворих на ВІЛ, СНІД, туберкульоз та інші невиліковні захворювання з боку лікарів та медичного персоналу.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також