Без концерту, зате з молитвою: як Дубно відзначає День міста (ФОТО)

1307 0

Ми у соцмережах:

фото - Дубенська міська рада, фейсбук

Згадали усіх, хто боровся за свободу України.

 - Цьогоріч День міста у Дубні - знову без традиційних святкувань, адже у нашій країні триває війна. Тож сьогодні, 2 серпня, громада міста об'єдналась у спільній молитві за Україну та її захисників, за наше місто та усіх його жителів, за мир та перемогу. Очолив Божественну Літургію у Свято-Іллінському соборі архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон. Вітали Владику у Дубні вихованці недільної школи та міський голова Василь Антонюк, - йдеться у дописі Дубенської міськради у фейсбуці.
 
Через потужну зливу подальші святкові заходи заплановані релігійною громадою, зокрема, благодійну ярмарку на подвір'ї храму, довелося відмінити. Керівники міста поклали квіти до стіни пам'яті Небесної Сотні та Героїв Дубенщини, які віддали життя, захищаючи Батьківщину, а також до пам'ятника Борцям за Волю та Незалежність України.
 
 - Зі святом, шановні дубенчани! З Днем міста Дубно! Віримо, що Збройні Сили України подолають ворога, а ми усі й надалі їх підтримуватимемо донатами, благодійними справами, міцною вірою й молитвами! І коли після Перемоги усі наші Захисники повернуться живими на рідну Дубенську землю, ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом. Слава Україні!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також