Базар «обростає» магазинами. Великі продуктові магазини будуть на «Сагайдачному» та біля ринку «Моріон»

3746 0

Ми у соцмережах:

Базар «обростає» магазинами. Великі продуктові магазини будуть на «Сагайдачному» та біля ринку «Моріон»

«Вибачте, ремонт», «Всі виїхали» — такі таблички з’явилися на головному вході до будівлі на ринку «Сагайдачний», що в центрі Рівного. Поруч на дверях висять й інші оголошення, в яких клієнтам пояснюють, де шукати звичні їм товари та послуги. Виявилося, що торговці сантехнікою та електроінструментами перебралися до магазину «Океан» за кілька метрів звідти, а інші підприємці трохи далі — в будівлю на Шевченка, 9, що біля центрального продуктового базару. Що ж відбувається?

Юрій Каленський, співвласник ринку «Сагайдачний»:

— У цьому приміщенні буде маркет продовольчих товарів «Фора». Наскільки мені відомо, вони мають плани відкритися до Нового року. Насправді тут в центрі ще немає такого маркету, щоб поряд був ринок. Дрібні ж підприємці, які були тут раніше, мали час знайти собі підходяще місце для торгівлі. До речі, зараз спілкуюся з ними і чую, що їм навіть краще на нових місцях.

Зміни чекають і на інше відоме рівнянам торгове приміщення в цьому районі — так званий Будинок побуту, що на вулиці Шевченка, 3. Перехожі помітили, що довкола будівлі тривають підготовчі роботи. Як виявилося, ще в листопаді власники будівлі з ТзОВ «Рентбудсервіс» отримали від міської влади містобудівні умови та обмеження на реконструкцію торгово-офісних приміщень під магазин продовольчих та непродовольчих товарів. Кажуть, в цій будівлі на першому поверсі також відкриють супермаркет відомої торгової мережі.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також