Атомники розповіли, як працюють в умовах карантину

928 0

Ми у соцмережах:

Атомники розповіли, як працюють в умовах карантину

Діючий на РАЕС штаб з проведення карантинних заходів для запобігання захворюваності на COVID-19 щоденно проводить аналіз ситуації та визначає необхідні додаткові дії, спрямовані на забезпечення виконання підприємством основного завдання – безпечного виробництва електричної та теплової енергії.

Заступник голови штабу - головний інспектор РАЕС Юрій Павлов повідомив, що для запобігання розповсюдженню інфекції на підприємстві виконується низка заходів за трьома основними напрямами: максимально можливе переведення персоналу на роботу вдома; максимально можлива ізоляція оперативного персоналу та впровадження всіх можливих заходів щодо зменшення контактів між персоналом.

 

На  роботу вдома переведено 1437 осіб, вдома на карантині перебувають 93 особи, у відпустках - 852.

Після закінчення відпусток частина персоналу також переходить на дистанційний режим роботи. У разі повернення працівника з-за кордону допуск на станцію здійснюється тільки після завершення 14-денного періоду самоізоляції з моменту перетину кордону. Незважаючи на проведення планово-попереджувального ремонту блоку №2 та необхідність виконання низки робіт працівниками підрядних організацій, з 450 підрядників залишено близько 100.

Проводиться робота з персоналом щодо обмеження розмов у місцях скупчення людей: автобусах, їдальнях, ліфтах тощо. З метою мінімізації скупчення людей змінено графік обідньої перерви та графік роботи їдалень.

Проводиться обробка дезінфікуючими розчинами салонів транспортних засобів, на робочих місцях - засобів зв’язку, персональних комп’ютерів та іншої оргтехніки.

Всі наради на РАЕС проводяться в дистанційному (селекторному) режимі. Призупинено навчання персоналу в навчально-тренувальному центрі та робочих місцях, повідомляє веб-сайт РАЕС. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також