Астрологічний прогноз на 28 жовтня

540 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 жовтня

Овен

Підвищена тривожність та нервозність супроводжуватимуть вас цілий день. Емоційна напруга позначиться на вашому самопочутті: більше відпочивайте.

Телець

Поради навколишніх будуть доречними. Варто спокійніше реагувати на те, що відбувається, і не витрачати свою енергію даремно.

Близнюки

Щоб уникнути обману або інтриг, обережно ставтеся до нових знайомих. Тримайте емоції під контролем, щоб не зіпсувати стосунки із близькими.

Рак

Спрямуйте сьогодні свої зусилля на те, що ви постійно відкладаєте. Підтримуйте старі зв'язки та заводьте нові; це допоможе у роботі.

Лев

Намагайтеся не діяти імпульсивно. Непродумані, спонтанні рішення призведуть до помилок та розчарувань. Добре подумайте, перш ніж щось обіцяти.

Діва

Тримайте під контролем те, що відбувається, звертайте увагу не дрібниці. Якщо цього не робити, проблеми тільки збільшуватимуться.

Терези

У спілкуванні з близькими сьогодні уникайте складних питань, не сперечайтеся та згладжуйте напругу: допоможуть жарти та компліменти.

Скорпіон

Якщо ви опинитеся у скрутному становищі, попросіть допомоги у рідних, поділіться з ними своїми переживаннями чи сумнівами.

Стрілець

Хороший день для відпочинку з друзями. Якщо ви захоплюєтеся якоюсь творчістю, то вам сьогодні вдасться створити щось грандіозне.

Козеріг

Проведіть день активно у компанії друзів чи близьких. Сьогодні ви зможете умовити чи переконати навіть скептично налаштованих людей..

Водолій

Ви отримаєте гарні звістки, а настрій помітно покращає. Не варто планувати щось важливе на цей день: доведеться діяти відповідно до нових обставин та імпровізувати.

Риби

Щоб зберегти особисті стосунки, тримайте під контролем свої емоції, не кажіть того, про що незабаром пошкодуєте. Зірки радять більше часу проводити на самоті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також