Астрологічний прогноз на 28 серпня

835 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 серпня

 

Овен
Багато планів розвалиться з вашої вини. Кожну хвилину використовуйте з користю, Не розпорошуйте енергію на дрібниці. Можливі вимушені грошові витрати, але бюджет залишиться в нормі. Приємний сюрприз очікує від другої половинки.

Телець
Будете нудьгувати і шукати чим би зайнятися, адже вся робота виконана. Бізнесменів чекає конкуренція, причому з несподіваного боку. Творчі люди навіть у калюжах бачитимуть веселку. Вдалим буде шопінг і зустріч з друзями.

Близнята
Сьогодні ви згадаєте, що не всі справи зробили. Є щось термінове, про що ви забули. Уважно поставтеся до старших членів родини. Їм знадобиться ваша підтримка. Справжнє торнадо очікується в любовних стосунках.

Рак
Ви з головою поринете в особисті проблеми. Але, крім вас, їх ніхто не вирішить, тому тримайтеся. Щоб згладити внутрішню напругу, потрібно вчасно робити перерву. Все, що наповнене творчістю, допоможе відволіктися від суворих буднів. Бережіть зір, не сидіть довго за комп'ютером.

Лев
Хтось намагається ставити вам палки в колеса. Не звертайте уваги, перед вами відкриваються нові двері. Це можуть бути пропозиції, про які ви колись мріяли. Порадуйте рідних гарним відпочинком  ввечері.

Діва
Сьогодні не бажано залишатися в тіні, потрібно бути в центрі уваги. Спілкування з творчими людьми позитивно вплине на ваш духовний розвиток. Остерігайтеся чуток і пліток і не беріть участі в сумнівних проєктах.

Терези

Зірки обіцяють аж надто активний і діяльний день. Доведеться на ходу перебудовуватися, щоб встигнути все. Зайва нав'язливість когось із колег стане перешкодою для спокійної роботи. Зверніть увагу на стан здоров’я.

Скорпіон
Сьогодні доведеться займатися всіма справами одночасно. Не все вдаватиметься, зате адреналін зашкалюватиме. Головне в цій метушні – не забути про себе і своїх рідних. Фінансова винагорода буде несподівано великою.

Стрілець
Від вашого настрою сьогодні постраждають багато. Під гарячу руку потрапить навіть близька людина, що не мине безслідно. Фінансовими питаннями краще не займатися. Менше довіряйте словам, які говорять малознайомі люди.

Козеріг
Все йде за планом. Хоча вас важко налякати проблемами, енергетичний потенціал високий. В особистому житті незначні непорозуміння зникнуть вже до вечора. Спільний шопінг згладить всі нерівності.

Водолій
Вільного часу буде в обріз, тому витрачати його на порожні справи і розмови не варто. Пам'ятайте, що цей день не повернеться ніколи, проведіть його гідно. Друзі вже зачекалися – організуйте для них святкову вечірку.

Риби
Не закривайтеся в чотирьох стінах. Сьогодні вдалий день, щоб відпочити з друзями, піти в лазню або виїхати на природу. Тимчасові труднощі на роботі відійдуть на другий план. Біла смуга вже близько.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також