Андрій Карауш: «Це дикість і безглуздя, коли московська церква, яка благословляє на вбивство українців, освячує воду на Рівнеоблводоканалі»

3483 0

Ми у соцмережах:

Андрій Карауш: «Це дикість і безглуздя, коли московська церква, яка благословляє на вбивство українців, освячує воду на Рівнеоблводоканалі»

Інформація про освячення води в резервуарах насосних станцій "Рівнеоблводоканалу" у свято Водохреща здійняла хвилю обурення серед користувачів соціальних мереж.

Бо як виявилося, цей обряд на одному з найбільших водозаборів обласного комунального підприємства провів протоієрей Михайло Петров, який є благочинним Гощанського благочиння УПЦ (московського патріархату). Тож цілком логічно, що цей інцидент не залишився без належної реакції і з боку голови Рівненської обласної ради Андрія Карауша, який до обрання на цю посаду багато років очолював "Рівнеоблводоканал". 

- Терміново викликав до себе виконуючого обов’язки директора "Рівнеоблводоканалу" Андрія Грухаля і провів із ним серйозну бесіду щодо інциденту, який стався 19 січня на Горбаківському водозаборі. Як на мене, це дикість і безглуздя! У час, коли ми боремося з російськими терористами на фронті та усіх можливих політичних майданчиках, стається така провокація! Цинізм!!! Церква, яка однією рукою благословляє росіян заливати кров’ю Україну, другою - святить тут воду!!

Виконуючий обов’язки керівника "Рівнеоблводоканалу" запевнив Андрія Карауша, що розбирається з приводу цього прикрого інциденту і невдовзі будуть прийняті кардинальні рішення щодо людей, які організували таку провокацію.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також