Андрій Берташ загинув, врізавшись у бетонне кільце

13825 0

Ми у соцмережах:

Андрій Берташ загинув, врізавшись у бетонне кільце

Смертельна автопригода сталась сьогодні на початку першої години ночі у Рівному. Загинув 42-річний Андрій Берташ, керівник спілки учасників АТО "Горинь"

О 00:23 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на льонокомбінатівському кільці.

Поліцейські на місці події встановили, що 42-річний житель села Бармаки Рівненського району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», їхав зі сторони Бармаків, не впорався з керуванням та в’їхав у бетону огорожу кільця кругового руху.

На місце події негайно було направлено чергове відділення рятувальників  пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС та оперативно-координаційний центр обласного управління. Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що внаслідок зіткнення із залізобетонною конструкцію кільця у деформованому автомобілі Мерседес Віто затисло — 42-річного водія Андрія Берташа. Рятувальники за допомогою спецінструментів деблокували тіло загиблого водія з понівеченого автомобіля. Усі причини виникнення автопригоди з’ясовують правоохоронці.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого розпочато досудове розслідування, повідомляє поліція Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також