62 тисячам споживачів газу зробили перерахунок субсидій

1225 0

Ми у соцмережах:

62 тисячам споживачів газу зробили перерахунок субсидій

Розрахунок невикористаної суми субсидії на газ проводиться, якщо на особовому рахунку споживача державної допомоги станом на 1 травня 2018 року є переплата за послугу

На Рівненщині понад 177 млн грн повернули невикористаних субсидій до держбюджету, частину з них буде зараховано на особовий рахунок одержувачів субсидії в банківській установі, або ж буде виплачуватися через відділення поштового зв’язку «Укрпошти». Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Рівнегаз Збут».

Перерахунок газопостачальним підприємством було проведено для майже 62 тисяч споживачів-субсидантів, а суми невикористаних субсидій товариством були повернуті до бюджету 177 тис. грн.. 

Кабінет Міністрів України зобов’язав ТОВ «Рівнегаз Збут» зробити перерахунок невикористаних коштів державної допомоги споживачам-субсидантам, які протягом минулого опалюваного сезону використовували газ комплексно чи на індивідуальне опалення. 

- Розрахунок невикористаної суми субсидії на газ проводиться, якщо на особовому рахунку споживача державної допомоги станом на 1 травня 2018 року є переплата за послугу. Списки таких субсидантів із зазначеної суми невикористаної субсидії наше підприємство до 1 червня передало управлінню з питань соціального захисту населення в паперовому та електронному вигляді, - каже директор ТОВ «Рівнегаз Збут» Леонід Кошельник.

Інформацію про стан особового рахунку після перерахунку субсидії споживачі «Рівнегаз Збут» можуть дізнатися в особистому кабінеті на сайті. Чи безпосередньо з рахунків, які отримають з наступного тижня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також