21-річного рівнянина, якого підозрюють у вбивстві, затримали на Київщині

1496 0

Ми у соцмережах:

21-річного рівнянина, якого підозрюють у вбивстві, затримали на Київщині

Працівники управління карного розшуку Рівненщини затримали 21-річного жителя Корецького району, який 19 червня вбив пенсіонерку.

Про зникнення 70-річної жительки села Жадківка до поліції повідомили сусіди 22 червня. Зв’язане тіло жінки знайшли у стодолі, двері у яку були прибиті цвяхами.

На шиї жінки експерти виявили сліди від мотузки та ножове поранення у спину. Смерть пенсіонерки, встановили експерти, настала внаслідок крововтрати.

Місцеві жителі розповіли правоохоронцям, що тривалий час у пенсіонерки винаймав кімнату 21-річний місцевий житель, який через постійні сварки з рідними проживав окремо.

Хлопець за вчинення низки майнових злочинів, будучи ще  неповнолітнім, неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Крім того, він був судимий за дезертирство.

Слідчі зібрали достатньо доказів, аби повідомити про підозру та оголосити його в розшук за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, другого серпня, за оперативною інформацією поліцейським вдалося затримати хлопця  у Київській області.

Корецький районний суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою, терміном на 60 діб. Санкція статті, за якою йому висунуто підозру, передбачає покарання у виді позбавлені волі терміном до 15 років.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також